Bijzondere interactieve oplossingen

We leven in een digitale maatschappij waarbij verwacht wordt dat alles steeds sneller, beter, geavanceerder en efficiënter dient te zijn. Interactieve producten zijn hierbij niet meer weg te denken, zowel binnen privé sferen als in het bedrijfsleven.

We leven in een digitale maatschappij waarbij verwacht wordt dat alles steeds sneller, beter, geavanceerder en efficiënter dient te zijn. Interactieve producten zijn hierbij niet meer weg te denken, zowel binnen privé sferen als in het bedrijfsleven.

Interactieve trends

De komst van interactieve producten maakt het mogelijk om de wereld tastbaarder te maken. Niet enkel volwassenen en professionals maken gebruik van interactieve producten en diensten, ook kinderen leren ermee omgaan en groeien er zelfs mee op.

Het bedrijfsleven voelt de noodzaak om in te spelen op de interactieve trend, en aanbieders van deze technologie gaan steeds een stapje verder met hun producten en diensten. PresTop is een onderneming binnen eigen landsgrenzen welke interactieve totaaloplossingen biedt op het gebied van touchscreens, touchtafels en informatiezuilen. PresTop heeft interactieve oplossingen gemaakt voor bekende namen zoals: Royal Canin, Heineken, Q-Music, Jaarbeurs, Microsoft, KPN, TU Delft, Radboud Ziekenhuis en het Watersnoodmuseum.

De Interactive Experience Days

De Interactive Experience Days van September zijn weer van start gegaan en je kunt er nog bij zijn! Tijdens deze dagen pakt PresTop extra uit om toepassingen te tonen waar de PresTop Group, PresTop Rental en Omnivision Studios aan gewerkt hebben. Ben je te laat met deelnemen aan de Interactive Experience Days? Geen nood, 6/7/8 oktober 2015 vind de volgende editie plaats.

interactieve oplossingen prestop

Ouderwetse eettafel, of toch niet?

Het Nederlands Openluchtmuseum Arnhem had de bijzondere vraag om op een interactieve manier bezoekers de achtergrond van de gebouwen en meubels binnen het museum te ontdekken. De lastige vereiste hierbij was het zo min mogelijk tonen van computers en systemen. Middels niftig gebruik van een ouderwetse eettafel in combinatie met een 42 inch touchtafel is een vlak tafelblad behouden en is er een volledige pc geïntegreerd.

touchtafel prestop
Geloof het of niet, maar deze ouderwetse eettafel is volledig interactief!

Spelenderwijs flora en fauna ontdekken

Staatbosbeheer heeft Peerdrops gevraagd een beleving te ontwikkelen voor buitencentrum Almeerderhout, gelegen te Almere. Op de 42 inch touchtafel ,met scherm en pc van PresTop, kan men onder andere informatie over wandelroutes in de buurt, de lokale flora & fauna en de geschiedenis van het gebied vinden. Te gebruiken door volwassenen maar vooral bedoeld voor gezinnen met kinderen. De interactieve “Multimap” wordt gedreven door Multitouch Software van Omnitapps.

touchtafel prestop

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Prestop, touchscreen monitors en touchscreen tafels.

(Visited 260 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *