iphone 8 features

8 dingen die wij verwachten van de iPhone 8

Met nog een paar maanden te gaan tot aan de introductie van de iPhone 8, gaat het al snel met de geruchten. Elk jaar hetzelfde verhaal. Tot september – wanneer de toestellen gepresenteerd worden – is het iedere week raak met een golf van geruchten in de weken voor de introductie. Dat is ook niet zo vreemd; de iPhone is namelijk het best verkochte toestel ter wereld. Om een voorbeeld te geven van hoe populair de iPhone is: in het eerste kwartaal van 2017 werden maar liefst 50 miljoen iPhone exemplaren verscheept. Techbloggers, beurshandelaren en fanatieke Apple fanboys zijn iedere dag op zoek naar de laatste nieuwtjes over de aankomende modellen. Dit is wat wij verwachten van de nieuwe iPhone 8:

1. OLED display

Wat in het begin van dit jaar het grootste nieuws was is de nieuwe beeldschermtechnologie. Terwijl Samsung al langer OLED-schermen gebruikt, bleef Apple achter met LCD-schermen. De iPhone 8 wordt de eerste Apple smartphone met een OLED display.

2. Geen thuisknop aan voorkant

Anders dan wat je verwacht komt er bij een iPhone geen thuisknop meer aan de voorkant. Dit wordt of een virtuele thuisknop of de knop wordt naar de achterkant verplaatst.

3. Minimale randen

Een gerucht dat vorig jaar al voor het eerst voorbij kwam is het scherm zonder randen. Nu de LG G6 en Samsung Galaxy S8 dit al hebben, is het geen verrassing meer dat de verwachting is dat de iPhone 8 over een vergelijkbaar scherm beschikt.

4. A11 chipset

De nieuwe chipset die gebruikt wordt voor de aandrijving van de iPhone wordt krachtiger dan ooit. TSMC is de maker van de chipsets die voor het eerst met een 10 nanometer productieproces gemaakt worden.

5. 5.8 inch groot scherm

Het scherm wordt groter dan ooit tevoren met een formaat van maar liefst 5,8 inch. Dit is ruim een inch groter dan de iPhone 7 en 0.3 inch groter dan de iPhone 78 Plus. Het totale formaat wordt echter niet veel groter.

6. Draadloos opladen

Hoewel nog niet veel mensen er gebruik van maken, is draadloos opladen één van de populaire features onder Android telefoons. Apple was er eerder nog niet klaar voor. De technologie wordt nu dan eindelijk in de nieuwe iPhone gelanceerd.

7. Irisscanner

De iPhone met je blote oog ontgrendelen? Als het aan Apple ligt dan hoef je hier niet meer lang op te wachten. De technologie wordt waarschijnlijk in de iPhone 8 geïntroduceerd.

8. Duurder dan $1000

De prijs is al meerdere keren in het nieuws geweest. Reken er maar niet op dat de iPhone 8 een goedkope smartphone wordt. De nieuwe Apple smartphone gaat naar verwachting niet voor minder dan $1000 over de toonbank.

Dit zijn de acht punten die wij verwachten van de iPhone 8. Als Apple de gebruikelijke planning aanhoudt, dan wordt het nieuwe toestel in september gepresenteerd. In de tussentijd kun je deze website in de gaten houden voor het laatste nieuws over de iPhone 8. Wat zou jij graag willen zien in de nieuwe Apple smartphone? Laat het ons weten in de reacties!

(Visited 227 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *