De drie beste gadgets voor katten en honden techbird.
GoPro

De 3 beste tech gadgets voor huisdieren

Voor alle categorieën worden wel gadgets gemaakt en wij van Techbird vinden het dan tof om op zoek te gaan naar opmerkelijke gadgets zodat we deze kunnen testen en bespreken. Zo kwamen wij van de week een aantal leuke gadgets tegen voor honden en katten! Ben je bezorgd over wat jouw huisdier doet wanneer je niet thuis bent? Of wil je graag eens de wereld ervaren vanuit het oogpunt van jouw hond? Lees dan zeker verder. In dit artikel bespreken we drie interessante gadgets voor huisdieren!

1. GPS tracker voor katten en honden

Checken waar je kat ’s nachts rondloopt of je weggelopen hond snel terugvinden? Dat kan met de Tractive GPS tracker die speciaal voor honden en grotere katten is gemaakt. Via de bijbehorende app zijn er allerlei functies beschikbaar om je huisdieren in de gaten te houden. Tractive biedt meerdere functies die speciaal zijn ontwikkeld om je huisdier op te sporen:

  • Live tracking; je kunt je hond of kat real-time volgen.
  • 24-uurs geschiedenis; je kunt de afgelegde routes van de laatste 24 uur bekijken.
  • Indicator accu; de app geeft aan wat de batterijstatus van de GPS tracker zelf is. Zodra de accu bijna leeg is krijg je in de app een melding.
  • Led-lamp; Vanuit de app kun je het led-lampje op de tracker in- en uitschakelen
  • Safe zone bepalen; je kunt in de app een virtueel hek maken. Komt je huisdier daarbuiten? Dan krijg je een melding in de app.

De Tractive GPS tracker heeft een ingebouwde simkaart waardoor overal en altijd een GPS-signaal kan worden opgevangen via de mobiele telefoontorens. Het gebruik van het signaal van de mobiele telefoontorens is niet gratis waardoor de Tractive gebruiker een service abonnement moet afsluiten. Zonder het abonnement werkt de tracker dan ook niet. Afhankelijk van de opties die je kiest, kost een abonnement tussen de €3,75 en €4,99. Zo kan je kiezen voor een één- of tweejarig abonnement en voor nationaal of internationaal bereik. Handig wanneer je de hond meeneemt op vakantie! Vanwege de grootte van de Tractive is het apparaatje alleen geschikt voor katten vanaf 3,5 kilo. De Tractive schaf je aan voor 60 euro.

Gadget tractive gps Techbird Gadgets
Odditymall

2. GoPro Fetch harnas

Maak toffe actiefilmpjes van je hond…vanuit zijn perspectief! Met een speciaal harnas kun je GoPro camera’s op de rug of borst van je hond (of kat) bevestigen. GoPro’s Fetch harnas is van wasbaar en watervriendelijk-materiaal gemaakt. Je hoeft je dus niet druk te maken wanneer je hond het water in springt met de GoPro op zijn rug. Ook bevat dit harnas een extra camerakoord voor extra beveiliging. Mocht de GoPro losschieten uit de mount? Dan blijft de camera middels een touw bevestigd aan het harnas. De GoPro Fetch schaf je aan voor €49,49 en is geschikt voor honden tussen de 7 en 54 kilo.

GoPro voor honden. Techbird Gadgets
GoPro

3. Petcube Play camera

Met de Petcube camera kun jij je huisdier in de gaten houden terwijl je niet thuis bent! Deze gadget brengt de relatie tussen jou en je huisdier naar een volgend niveau. De Petcube is een wifi-camera waarmee je jouw huisdier kunt zien wanneer je niet thuis bent. Het apparaat bevat ook een microfoon en luidspreker zodat jij tegen je huisdier kunt praten, maar hem ook kunt horen. Om de gadget compleet te maken is er ook nog een bestuurbaar laserlampje ingebouwd zodat je ook (op afstand) met je huisdier kunt spelen! Uiteraard bestuur je de Petcube met de bijbehorende Petcube app. Hebben jouw vrienden ook een Petcube? Dan kunnen jullie elkaar toegang geven tot elkaar Petcube! Zo heb je de mogelijkheid om met de dieren van je vrienden te spelen. Deze gadget streamt in HD (1080p), heeft een lens met een wijdhoek van 138 graden, bevat een night vision modus en kan drie keer digitaal zoomen. De Petcube Play schaf je aan voor 179 euro.

Gadget voor katten techbird Gadgets
Smartpettoysreview

Heb jij ervaring met bovenstaande of soortgelijke gadgets voor jouw huisdieren? Deel dan jouw ervaringen met ons in de reacties! Wij zijn benieuwd!

(Visited 825 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *