visgadgets die je misschien nog niet kent

3 handige visgadgets die niet mogen ontbreken in jouw viskoffer

Wie gaat vissen, weet hoe belangrijk het is om goed materiaal te hebben. Een mooie hengel, een goed net en een fijne kruk heeft iedere visser wel voor handen. Maar als het aankomt op wat er in de viskoffer zit, zijn er een hoop leuke en handige gadgets waar je misschien nog niet vanaf weet! Wat mag niet ontbreken als jij de volgende keer uit vissen gaat? We geven je drie leuke tips voor handige visgadgets, waarmee het vissen nog gemakkelijker en comfortabeler wordt.

Tip #1: Een USB-lokaas

Traditionele lokazen zijn handige en kleurrijke knutselwerkjes. Maar de laatste paar jaren is de USB-versie van het lokaas in opmars, die het vissen een stuk spannender maakt. Een USB-lokaas bootst, net als een normaal lokaas, een gewonde vis na. Maar dankzij het batterijtje kunnen de meeste modellen ook trillen en lichtflitsen afgeven. Hiermee wordt het erg opvallende en onweerstaanbare prooi voor veel roofvissen. Met deze slimme gadget hengel je ze binnen!

Tip #2: Een compacte hoofdlamp

Ook de hoofdlamp is een visgadget die het vissen een stuk plezieriger maakt. Als je ’s nachts gaat vissen, heb je voldoende licht nodig. Maar je hebt geen handen vrij als je een vis probeert binnen te halen. De beste oplossing is een oplaadbare hoofdlamp! De nieuwste modellen zijn klein, en kun je gewoon opladen via USB. De perfecte oplossing om mee te nemen in je viskoffer.

Tip #3: Een waterdichte powerbank

Dit is een voorbeeld van vismateriaal dat je ook prima kunt gebruiken in het dagelijks leven. Een degelijke powerbank is altijd handig, als je mobiel of camera leeg raakt. Maar stel je voor dat je je huidige powerbank meeneemt op een vistochtje, en je laat hem per ongeluk vallen…

Daarom worden specifiek voor fanatieke vissers powerbanks gemaakt die je zonder veel problemen kunt laten vallen in het water. Deze waterdichte modellen garanderen dat je nooit zonder energie komt te zitten. Een aantal van deze powerbanks werken zelfs op zonne-energie: helemaal perfect, want je kunt hem tijdens het vissen laten opladen! Op die manier kun je meteen al je andere USB-gadgets werkend houden.

Wat mag niet ontbreken in jouw viskoffer?

Er worden veel handige gadgets ontwikkeld die het vissen nog leuker, makkelijker en betrouwbaarder maken. Welke gadgets neem jij de volgende keer mee in je koffer?

 

(Visited 382 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *