Herlaadkaart

Een nieuwe telefoon aanschaffen? Dit zijn de mogelijkheden

Is jouw mobiele telefoon kapot of ben je gewoon toe aan een nieuwe? Dan sta je voor een lastige keuze. Er zijn namelijk erg veel mobiele telefoon op de markt waardoor de kans groot is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast zal je ook goed moeten nadenken of je een nieuw mobiel abonnement kan en wil. Misschien is je huidige abonnement nog niet afgelopen waardoor je alleen een los toestel wil kopen. Dan hoef je alleen naar telefoons te kijken.

Een los toestel

Mobiele telefoon zijn er op dit moment in alle soorten en maten. Ze hebben ook allemaal hun eigen prijskaartje voor de telefoon. Deze prijs is grotendeels afhankelijk van het merk. Bekende merken hanteren een hogere prijs dan minder bekende merken. Dit wil niet zeggen dat de minder bekende merken slechter zijn. Echter is het wel lastig om hier voor te kiezen omdat het toch een groot bedrag is dat je uitgeeft en er vaak weinig over bekend is. Maar het blijft natuurlijk altijd een gokje. Hierom is het van belang om in je omgeving te vragen naar wat voor telefoon zij hebben en hoe dit bevalt. Wellicht kan dit je keuze beïnvloeden.

Koop een telefoon bij Coolblue.nl

Telefoon met abonnement

Wanneer je naast een telefoon ook een nieuw abonnement moet of wil uitkiezen kan je er voor kiezen om een telefoon met abonnement te nemen. Het voordeel hiervan is dat je de telefoon op afbetaling koopt. Echter is het bijkomende nadeel wel dat je in totaal meer zal betalen dan wanneer je een sim only abonnement neemt en een los toestel aanschaft. Aan de andere kant is een abonnement wel makkelijk. Wanneer je bundel groot genoeg is hoef je je nooit zorgen te maken of je wel gebruik kan maken van deze diensten. Echter is de kans wel groter dat je te veel betaald dan eigenlijk nodig is. Tevens zit je 1 of 2 jaar vast aan dit abonnement waar je niet zomaar vanaf kan. Je bent dus niet flexibel en wanneer je op reis gaat kan het zijn dat jouw abonnement gewoon doorloopt.

Herlaadkaart

Als je niet vast wil zitten aan een abonnement is het gebruiken van een herlaadkaart een goede optie. Herlaadkaarten zijn op te laden waardoor je zelf in de hand hebt hoeveel je uitgeeft. Zo kan het zijn dat je de ene maand meer internet verbruikt dan de andere maand. Met een herlaadkaart betaal je alleen echt wat je verbruikt. Het tegoed is lang te gebruiken waardoor je uiteindelijk geen geld weggooit. Daarnaast is het mogelijk om zo’n kaart van verschillende providers aan te schaffen.

De juiste keuze maken

Het is niet eenvoudig om een geschikte telefoon en abonnement te vinden. Ook op het gebied van abonnement is er veel mogelijk. Ga je voor een herlaadkaart en wil je flexibel zijn? Of ga je voor gemak en sluit je een abonnement af? Kijk naar je verbruik van de afgelopen maanden en tevens ook naar de toekomst. Wat verwacht je te gaan verbruiken en wat zijn je overige toekomstplannen? Als je veel gaat reizen kan een herlaadkaart wellicht het meest interessant voor jou zijn.

(Visited 313 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *