de samsung galaxy s8
Bron afbeelding: www.techtastic.nl

Het nieuwe vlaggenschiptoestel Samsung Galaxy S8

Het is weer zover, er komt een nieuw vlaggenschiptoestel uit van Samsung. Ditmaal wordt het de nieuwe Samsung Galaxy S8 (5,8 inch) en naar alle waarschijnlijkheid ook de Samsung Galaxy S8 Plus (6,2 inch). Op 29 maart staat de lanceringsdatum. Ben jij nu al nieuwsgierig naar dit nieuwe toestel? Lees dan snel verder voor alle kort en bondige geruchten.

Verwachtingen

De verwachtingen zijn hoog dit jaar. Dit komt natuurlijk door het terughalen van de Note 7. Daar heeft Samsung miljarden euro door misgelopen, en opgelopen door het terughalen hiervan. Maar toch zijn er genoeg trouwe samsungfans die dit door de vingers zien en weer opgewonden wachten op de nieuwe release. Plus, na zo’n fout van Samsung zou je haast denken dat dit nooit meer fout kan gaan.

Geen bezels

Uit het filmpje van Samsung is te zien dat de manier hoe wij een smartphone zien compleet veranderd gaat worden met het nieuwe toestel van Samsung. Op het eindshot is te zien dat het toestel amper uit bezels (randen) bestaat. Dit kan zorgen voor een compleet nieuwe ervaring van de smartphone. Daarnaast is het beeldscherm van de Galaxy S8 ook top. Dit wordt waarschijnlijk een Super Amoled beeldscherm met een resolutie van 2960 x 1440. Dat wordt dus haarscherp video’s bekijken!

Ontgrendelen in 0,01 seconde

Door de gezichtsherkenning kan de nieuwe Galaxy je telefoon in 0,01 ontgrendelen. Dat meldt Tweakers als gerucht. Daarnaast heb je ook een vingerafdrukscanner en waarschijnlijk een irisscanner. Een irisscanner is nog niet snel genoeg waardoor de gezichtsherkenning waarschijnlijk ook een feature wordt op de nieuwe Samsung Galaxy S8.

Snelste smartphone die er bestaat

Ja, die kans is zeker aanwezig. Dat komt door de Exynos 9985-processor. Deze is bijna dubbel zo snel als de Samsung S7 en S7 Edge. Irritaties van een traag toestel zullen dus echt niet meer voorkomen.

Nieuwe, verbeterde camera

Verwacht wordt dat de camera van de nieuwe S8 nóg beter wordt. Niet gek natuurlijk, er moet verbeterd blijven worden. Naar verwachting zal de camera aan de achterzijde een dubbele 12 megapixel camera hebben, en aan de voorkant ook een verbeterde camera waardoor selfies nog mooier worden.

Wat mag dat kosten?

Naar verwachting zal de nieuwe Galaxy S8 799 euro bedragen, en de Plus 899 euro. Dat wordt dus nog een beetje sparen voordat het toestel echt in de verkoop gaat. Zoals gezegd is 29 maart de lanceringsdatum. Waarschijnlijk kun je in april je pre-order gaan plaatsen.

Ga jij ‘m halen?

(Visited 198 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *