Nieuwe telefoon nodig?

Een nieuwe telefoon uitzoeken? Voor sommigen ligt de keuze al lang en breed vast: Applefanboys gaan altijd voor een iPhone en kunnen er niet van afgepraat worden. Dit geldt ook voor mensen die helemaal enthousiast worden van een Android telefoon. Die gaan nooit voor een iPhone. Het voelt voor hen als vloeken in de kerk.

Een telefoon uitzoeken, let goed op

Gelukkig is er hulp op het internet te vinden. Er zijn talloze sites met informatie over telefoons van alle merken. Een van die sites is mobielextra. Hier vind je alle informatie die je nodig zult hebben bij het vinden van een nieuwe telefoon. Het is een logisch geordende sites met genoeg informatie om de juiste keuze te maken. Wel zul je ze nog elders moeten kopen, want ze worden niet op de website verkocht.

Is een iPhone altijd een goede keus?

IPhones blijven razend populair. De meeste mensen hebben wel eens eentje gehad. Er zijn dan ook twee soorten mensen: of men vindt ze vreselijk of juist echt helemaal top. Vaak is er niet echt middenweg. Veelal kiezen de mensen die er niks van moeten hebben voor een Android telefoon van een ander merk. Het zorgt ervoor dat de telecombranche doorgaans in deze twee groepen uit een valt.

Om de keuze voor een iPhone makkelijker te maken raden we je aan eens te kijken op iPhone platform. Het is een goede site om een eerlijk verhaal te krijgen van de Apple telefoons. Ze verkopen geen telefoons en hebben er dus geen baat bij een onzin verhaal op te hangen. De nadelen en de voordelen worden een voor een bij langs gelopen. Uit eindelijk trekken ze een conclusie en dat kan je helpen bij je keuze.

Ook hebben ze verhalen over andere apparaten zoals hoe de opladers werken en andere extra’s. Zo is het bekend van de iPhone dat er een generatie was met hele slechte opladers die vaak stuk gingen nog voordat de iPhone kapot ging. Een nieuwe lader koste al gauw een paar tientjes en het zorgde voor veel gene bij Apple dit soort dingen worden allemaal door mobielextra opgepikt en zo objectief mogelijk aan je vertelt. Mocht je inmiddels benieuwd zijn geworden naar een van beide sites. Kijk vooral rustig rond. Vergeet niet dat eerste site een algemene is en de tweede enkel voor iPhones en producten die daarbij horen.

(Visited 228 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *