ruimtelijke apps en gadgets

Ruimtelijke gadgets en apps

Kun je wel wat ruimte in je hoofd of in je woning gebruiken? Dat komt dan mooi uit, want in dit artikel vind je een aantal handige apps en gadgets die je helpen om ruimte te scheppen.

CamToPlan

Gooi die rolmaat die altijd blijft hangen of de half verbrokkelde duimstok maar weg. Opmeten doe je voortaan met CamToPlan. Meet afstanden, oppervlaktes en kleine hoekjes nauwkeurig op. Ook kun je de app gebruiken om een plattegrond van de gemeten ruimte te maken.

Handig voor tijdens de bezichtiging van je nieuwe woning, om een nauwkeurige plattegrond te maken van de ruimte die je straks tot je beschikking hebt. Dan kun je alvast aan de slag met het intekenen van je inboedel en de meubels die je misschien nog op het oog hebt.

Easy Move mini heftruck

Waarschijnlijk weet je al dat een “hondje” (een grote plank op wieltjes) of steekkarretje je verhuizing een stuk gemakkelijker maakt. Maar dan moet je de zwaarste voorwerpen er nog wel eerst op zien te krijgen. Daarvoor gebruik je de Easy Move: hiermee kantel je heel eenvoudig het item dat je wilt verplaatsen. Vervolgens rol je het hondje of de steekkar eronder en you’re good to go! Overigens horen bij de Easy Move ook speciale “pads” waar je de meubels in je nieuwe huis op kunt zetten. Daarmee maak je het schoonmaken een stuk eenvoudiger.

De bewaar-app voor spullen

Al je digitale bestanden staan al in de cloud. Foto’s, video’s, documenten… Alles heb je altijd onder je vingertoppen, zonder dat het in de weg staat. Dankzij Inbox SmarStorage kan dat nu ook met je fysieke spullen. Een soort zolder op afstand, zodat je met je eigen zolder wat leukers kunt doen. Heb je opeens een hele ruimte extra!

Ruimte in je hoofd met meditatieapps

Je telefoon is vaak een bron van onrust en stress, maar kan juist ook een centrum van kalmte worden.  Met de juiste meditatie-app maak je er een bron van kalmte van. Er zijn inmiddels talloze opties. Wil je het liefst een Nederlandstalige optie die je de fijne kneepjes van mindfulness uitlegt? Ga dan voor de VGZ Mindfulness app.

Ben je vooral op zoek naar rustgevende muziek, dan is brain.fm ook echt een aanrader. Dat is een soort digitale componist die op basis van artificial intelligence talloze ontspannende en concentratie verbeterende muzieksessies heeft samengesteld.

Beoordeel dit artikel:
(Visited 83 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *