refurbished iphone x

Kies verstandig voor een refurbished iphone X

Ben je een liefhebber van Apple producten en sta je op het punt om een nieuwe iPhone aan te schaffen?  Kijk nog eens goed naar je budget en naar de prijzen die je online voor een nieuwe iPhone X ziet. Je weet dat je aardig in je buidel zult moeten tasten, wil je geen risico lopen. Het kan interessant zijn om te besparen door een iPhone X in het circuit voor tweedehands goederen te kopen. Je loopt natuurlijk wel een aantal risico's. Je aankoop is misschien van binnen vervuild of het bevat onderdelen die defect zijn of door slijtage minder goed functioneren. Je kunt veel ellende voorkomen door een refurbished iPhone X te kopen.

Wat is het verschil tussen refurbished en tweedehands?

Een refurbished iPhone X is ofwel een nooit verkocht demonstratiemodel ofwel een tweedehands smartphone die een refurbishproces heeft doorlopen. Je noemt een toestel refurbished als het van binnen en van buiten goed is nagekeken. Het binnenwerk is volledig schoongemaakt en alle onderdelen zijn op goed functioneren getest. Defecte en minder goed functionerende onderdelen zijn vervangen en je refurbished iPhone X werkt in feite net zo goed als een exemplaar dat van de assemblageband is komen rollen. In tegenstelling tot veel tweedehands exemplaren met geen of minimale garantie, mag je bij een refurbished iPhone X wél op een ruime garantieperiode rekenen. Vaak krijg je 24 maanden garantie op refurbished elektronica. Dat geeft jou zekerheid en hopelijk vertrouwen.

De voordelen van de iPhone X

Toen Apple in 2017 met de iPhone X op de markt kwam, raakten veel gebruikers enthousiast over het zeer heldere Oled-scherm.  Een  ander voordeel is de grote opslagcapaciteit. Je kunt bij ons een refurbished iPhone X bestellen met ofwel 64 GB, ofwel 256 GB interne opslag. Maak je graag mooie foto’s en haarscherpe videobeelden? Je kunt met de 12 MP-camera van je refurbished iPhone X zonder problemen beelden schieten in 1080p full-HD kwaliteit of zelfs in 4K ultra-HD kwaliteit. Door zijn 3 GB RAM-geheugen en zijn razendsnelle A11 Bionic-chip kun je jouw zelfgemaakte films zonder haperen op je Oled-scherm bewonderen. Je selfies worden door de True Depth-functie en de Portrait Lighting-functie van je selfiecamera nog mooier en levendiger. Je toestel is ook nog geschikt voor draadloos en extra snel opladen.

Koop je refurbished elektronica online

Elke refurbished iPhone X die ze online aanbieden is volledig getest en functioneert voor de volle honderd procent. En vergeleken met een nieuwe iPhone X koop je jouw refurbished iPhone X met een aanzienlijk prijsvoordeel. Bovendien is een refurbished iPhone X een duurzame keuze. De productie van een iPhone is helaas een belasting voor ons milieu. Denk aan de delfstoffen die worden gebruikt. Bij het produceren worden broeikasgassen uitgestoten en er is bij de productie behoorlijk wat risicovol afval. Als je nagaat dat 80% van de Nederlanders een smartphone gebruikt, kun je wel nagaan hoeveel dit wereldwijd zal zijn. Als jij een smartphone een tweede leven geeft, zoals bijvoorbeeld de refurbished iPhone X, dan geef je een duidelijk signaal af en maak je een milieubewuste, duurzame keuze.

(Visited 236 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *