bhv app

Alles wat je moet weten over een BHV app

Als er één ding is wat je snel geregeld wilt hebben, dan is het wel het gemakkelijk kunnen oproepen van BHV-ers. Ook wil je een volledige calamiteitenlijst hebben wanneer een incident zich voordoet. Het is voor veel organisaties een belangrijk punt van aandacht wat ze niet goed ingericht krijgen. Daarom is werken met een BHV app een goed idee. Zo zijn deze problemen op een goede manier aan te pakken. Het alarmeren van BHV-ers wordt op die manier veel gemakkelijker en alles voelt veel veiliger.

De juiste BHV app

Het is belangrijk om de juiste BHV app in te zetten voor de bedrijfshulpverlening. Je kan dan bijvoorbeeld direct inzicht krijgen in welke BHV-ers op dat moment in het bedrijf aanwezig zijn. Dit geeft veel duidelijkheid. Ook is overzicht te krijgen in de aanwezigheid van andere personen in een pand. Zo is een lijst samen te stellen die kan worden afgevinkt op een moment dat een incident zich voordoet. Het is slim om dit in te zetten en de specialist kan je leren hoe dit in elkaar steekt.

De juiste calamiteitenlijst hebben

Het is voor elke organisatie iets wat je wilt voorkomen. Een groot incident bij jou op de locatie. Denk bijvoorbeeld aan een grote brand. Het is dan belangrijk dat de BHV-ers er zijn en dat ze overzicht over de situatie hebben. Bijvoorbeeld waar het gaat om het aantal aanwezigen in het pand. Dankzij de juiste BHV app is dit op een gemakkelijke manier te realiseren.

Hoe werkt de app?

De BHV app laat medewerkers en gasten zich laagdrempelig aanmelden op het moment dat ze het pand betreden. Bij het verlaten van het pand is het afmelden net zo gemakkelijk te verzorgen. Met de hulp van de software is dan altijd in realtime een lijst van alle aanwezigen in het pand samen te stellen. De BHV-ers of beheerders van de app kunnen deze lijst direct raadplegen bij calamiteiten. Dit maakt het gemakkelijk om iedereen die aanwezig is te kunnen afvinken en er zeker van te zijn dat iedereen veilig is.

Het gebruik van de app

Wanneer je op deze manier ernaar kijkt, dan is de sluitende calamiteitenlijst essentieel voor vervelende incidenten. De app maakt het voor iedereen een stuk veiliger, voor jou, voor de medewerkers en voor de bezoekers. Alles rondom de BHV is dan goed geregeld in de organisatie. Dat geeft veel rust bij iedereen.

(Visited 78 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *