Refurbished Iphone

Vier techtips voor studenten om geld te besparen

Bespaartips zijn voor iedereen handig, maar vooral voor de studenten onder ons. Tegenwoordig krijgt de nieuwe generatie ook geen studiefinanciering meer, waardoor het nog lastiger wordt voor studenten om geld over te houden voor leuke dingen. Er zit dan niks anders op dan geld besparen. Geld besparen kan op verschillende manieren. Zo kun je geld besparen door je boodschappen te doen bij een goedkope supermarkt, zoals bijvoorbeeld de Lidl. Wist je dat je als student ook geld kan besparen op technologie? In dit artikel lees je vier techtips, die je zullen helpen om meer geld over te houden voor leuke dingen.

Koop een refurbished smartphone

Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe smartphone, maar helaas maar beschikt over een klein budget, is een refurbished smartphone een goed alternatief. ‘’Refurbished’’ betekent ‘’gereviseerd’’. Dit houdt in dat de smartphones eerder gebruikt zijn, opgekocht worden en daarna grondig gecontroleerd worden voordat deze weer verkocht worden. Onderdelen die niet meer goed werken, worden vervangen voor nieuwe onderdelen. Je hebt daarnaast vaak nog eens twee jaar garantie op je toestel. In principe koop je dus een nieuw toestel. Toch zijn refurbished smartphones stukken goedkoper dan nieuwe smartphones. Een iPhone refurbished is hier een goed voorbeeld van. Een nieuwe iPhone Xr is momenteel nieuw te verkrijgen vanaf €859. Een refurbished iPhone Xr is al te verkrijgen voor minder dan €600. Dit is een prijsverschil van €259. Behoorlijk wat geld wat je eenvoudig kunt besparen.

Kies voor een refurbished Macbook

Een goede laptop is onmisbaar in het dagelijks leven van een student. Een laptop is handig om aantekeningen te maken tijdens een college, om oefentoetsen te maken en om je huiswerk bij te houden. Helaas zijn goede laptops vaak aan de dure kant. Ben je op zoek naar een nieuwe Macbook? Kijk dan eerst even naar een refurbished Macbook. Het prijsverschil kan al wel oplopen tot wel 50%. Het zou zonde zijn om zoveel geld uit te geven terwijl het veel goedkoper kan. Je helpt zelfs mee aan een beter milieu. Twee vliegen in één klap!

Zoek naar goede deals voor jou als student

Heb je wel eens gehoord van SURFspot? Via SURFspot kan je de beste deals krijgen voor hardware en software. SURFspot is namelijk de ICT-webwinkel van het onderwijs. SURFspot werkt samen met veel verschillende hogescholen en universiteiten om studenten de beste deals te bezorgen. Zo kan je Microsoft Office 365 ProPlus al krijgen voor €3,99 of soms zelfs gratis! Bekijk even op de pagina van je onderwijsinstelling wat voor jou geldt. Heb je een Macbook of ben je van plan een Macbook te kopen? Dan kan je bij SURFspot het Office 2016 pakket voor de Macbook al krijgen voor €27 in plaats van €149!

Hou je maandelijkse lasten goed in de gaten

Om geld te kunnen besparen is het handig om je maandelijkse lasten goed in kaart te krijgen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende apps die je kunnen helpen om grip te houden op je maandelijkse lasten. Dyme is hier een goed voorbeeld van. Dit is een app die je vaste lasten inzichtelijk maakt en waarmee je abonnementen kunt opzeggen. Zo weet je precies waar je geld elke maand naar toe gaat en waar je makkelijk geld op kan besparen.

(Visited 257 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *