draadloze tondeuse

Ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging

Wie goed voor de dag wil komen, moet fris geschoren en gekapt zijn. Dat was natuurlijk ook altijd al zo. Door de innovaties op dit vlak is dit echter allemaal beter mogelijk dan ooit. Scheren is bijvoorbeeld veel meer dan je baard insmeren met scheerzeep en er het mes in zetten. Het is beter dan ooit mogelijk om te zorgen dat je precies die look krijgt waar je naar op zoek bent. In dit artikel leer je daar dan ook meer over.

Betere hulpmiddelen gebruiken

Wanneer je kijkt naar de belangrijkste ontwikkelingen, dan is het vooral zo dat de apparaten waarmee je scheert en knipt alleen maar beter zijn geworden in recente jaren. Ze zijn veiliger en je kan er veel meer dan voorheen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de draadloze tondeuse. Die geeft je natuurlijk veel meer bewegingsruimte. Daardoor kan je het gehele kapsel in één keer aanpakken en zit je niet vast aan een draad die het je moeilijk maakt. Dat betekent ook dat je veel meer zelf kan.

Coaching door een app

De meeste moderne scheerapparaten en tondeuses zijn ook te verbinden met een app. Dit is aantrekkelijk, want ook dat draagt eraan bij dat je meer uit je mogelijkheden kan halen. Je kan op die manier namelijk zorgen voor coaching. Waarmee je dan betere resultaten behaalt. Het is wel heel fijn om lekker aan de slag te gaan en dan aanwijzingen te krijgen op basis van wat je doet. Zonder dat er iemand bij hoeft te zijn die het je moet leren. Dit maakt het veel gemakkelijker voor je.

Bekijk het resultaat vooraf

Een andere leuke ontwikkeling is die van VR en AR. Daarmee kan je bijvoorbeeld alvast kapsels bij jezelf bekijken nog voor je ze hebt aangebracht. Waar je vroeger maar moest afwachten of het er zo mooi uit kwam te zien als je in je fantasie had bedacht, is het tegenwoordig vaak al mogelijk om jezelf te laten creëren met het kapsel dat je voor ogen hebt, alsof je een foto bekijkt. Om aan de hand daarvan dan te bepalen of het ook echt is wat je zoekt, of dat je toch even verder moet kijken.

Een specialist erbij halen

Hoe zijn tech-innovaties doorgedrongen? Bekijk het hier. Je kan namelijk ook steeds gemakkelijker hulp inschakelen bij alles wat je doet. Dat geldt natuurlijk ook voor de manier waarop je met je haar en je baard omspringt. Je kan gewoon om hulp vragen via een virtuele assistent op dit gebied. Zo ga je niet naar de kapper, maar heb je wel de kapper bij je om er zeker van te zijn dat jouw haar er ook echt goed uit komt te zien. Dit werkt in veel gevallen ook nog iets beter dan de app die je coacht. Weten hoe je zelf je haar knipt? Lees het hier.

(Visited 69 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *