motor

5x must have motorgadgets voor elke motorrijder

Ben jij benieuwd welke motorfiets accessoires een echte must zijn om te hebben? Ondanks dat niet iedere accessoire een echt must is om te hebben, zijn er zeker een aantal gadgets die het motorrijden een stuk plezieriger en veiliger maken. Wij leggen in dit artikel graag 5 van onze favoriete gadgets uit die niet mogen ontbreken voor jouw aankomende rit.

Een communicatieset

Een communicatieset is een geweldige manier om jouw motorrit nog plezieriger te maken. Ga jij samen met een vriend op pad? Dan blijf je door middel van de communicatieset met elkaar in contact. Overleg tijdens het rijden welke afslag je moet nemen of praat lekker over hoe de week was. Ook wanneer je alleen op pad gaat komt deze set van pas. Zet de radio of jouw favoriete muziek aan en geniet van een heerlijke motorrit.

Vizieren

Een goed vizier zorgt ervoor dat er geen externe factoren zijn die jouw zicht in de weg komen te zitten. We kennen allemaal wel dat irritante gevoel wanneer er een flinke reflectie van de zon in jouw ogen schijnt. Niet alleen is het niet prettig, ook belemmert het jouw zicht op de weg. Met behulp van een donker vizier ben je altijd voorbereid of felle zonneschijn of extreme wind.

GPS Trackers

De GPS tracker is ook een musthave die niet mag ontbreken in deze lijst. Ondanks dat je altijd denkt dat jouw motor nooit gestolen gaat worden, krijg je er spijt van dat je geen GPS tracker hebt aangeschaft wanneer het je wel overkomt. Met behulp van een GPS tracker weet je altijd waar jouw motor zich bevindt. Dit is ideaal voor wanneer jouw motor gestolen blijkt te zijn. De tracker is beschikbaar op accu of batterij.

Een schijfremslot

Plaats het handige schijfremslot op jouw motor wanneer hij geparkeerd staat. Het geeft je extra zekerheid dat jouw motor veilig blijft. Op baboon.eu vind je deze en andere handige motor accessoires.

Een telefoonhouder

Wil jij een nieuwe route uitproberen of wordt het tijd om eindelijk eens op motorvakantie te gaan? Dan kan een handige telefoonhouder niet ontbreken. Met behulp van de telefoonhouder zie je altijd welke route jij moet volgen. Zelfs wanneer je van de route afwijkt, heb je hierdoor altijd de zekerheid dat je uiteindelijk op de juiste bestemming terechtkomt.

Extra oordoppen

Het beschermen van je gehoor tijdens een motorrit is van groot belang. Ondanks dat het geluid niet per se hard in jouw oren klinkt, kan het daadwerkelijk schade aanrichten. De oordoppen zijn zelfs te combineren met een communicatieset.

Nog meer lezen over tech innovaties en gadgets, lees dan deze blog!

(Visited 92 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *