draadloze oordopjes Apple Airpods

Alles wat je moet weten over de nieuwe Apple Airpods

De Apple Airpods kunnen je in de afgelopen jaren niet zijn ontgaan. De draadloze oordopjes van Apple kwamen in september 2016 op de markt en werden toen door meerdere bronnen het beste Apple product van het jaar genoemd. Met een prima geluidskwaliteit en een doosje waarin de oordopjes worden opgeborgen én opgeladen, stappen steeds meer Apple gebruikers over naar de Airpods. Toch is er nog een grote groep consumenten die de prijs van 179,- euro veel te hoog vindt voor de geluidskwaliteit die de Airpods ervoor teruggeven. Afgelopen week heeft Apple aangekondigd dat in 2019 een nieuwe en verbeterde uitvoering van de Airpods zal verschijnen. Hieronder lees je alles wat er op dit moment over de nieuwe Airpods bekend is!

Siri

Momenteel kun je Siri op Airpods activeren door twee  keer te tikken op één van de oordopjes. De nieuwe Apple Airpods zullen een nieuwe chip krijgen waardoor Siri werkt via stembediening. Net als dat je nu het spraakcommando ‘Hey Siri’ aan je iPhone geeft om Siri te activeren, zullen de nieuwe Airpods hier ook op reageren. Dat betekent dat je jouw iPhone gewoon in je broekzak of tas kunt laten zitten wanneer je de Airpods in hebt en iemand wilt bellen! Handig!

Noise cancellation

Een groot voordeel voor de muziekliefhebbers! Naar alle waarschijnlijkheid zullen die nieuwe Airpods worden uitgerust met noise cancellation oftewel ruisonderdrukking. Met behulp van deze techniek worden alle omgevingsgeluiden onderdrukt waardoor je optimaal van je muziek kunt genieten.

Waterdicht

Voor sporters en met name hardlopers en wielrenners is dit erg handig: de nieuwe Airpods zouden ook waterdicht worden. Hierdoor zijn de oordopjes bestand tegen zweet en regen, maar er echt mee zwemmen kan (helaas) niet.

De naam

De  naam van de nieuwe Airpods is nog niet bevestigd. De geruchten gaan dat ze Apple Airpods Pro zullen heten aangezien de huidige Airpods ook opnieuw worden uitgebracht met alleen stembediening als verbetering. Hierdoor worden nu al verschillende namen aan de nieuwe Airpods gegeven zoals Airpods 2 en Airpods Pro. Op de officiële namen zullen we nog even moeten wachten!

Je zult nog even moeten wachten tot je de nieuwe Airpods kunt aanschaffen. De nieuwe oordopjes van Apple zullen in 2019 op de markt komen. De exacte release datum is nog niet bekend. Naast de nieuwe Airpods werkt Apple ook aan een nieuwe koptelefoon en een nieuwe versie van de Apple HomePod. Of deze vernieuwde versie ook de Nederlandse taal zal ondersteunen is nog niet bekend. Heb jij de Airpods al, wacht je tot de verbeterde versie of zul je nooit draadloze oordopjes kopen? Laat ons in de reacties weten hoe jij over de Airpods denkt!

Beoordeel dit artikel:
(Visited 182 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *