Gadget Store – Tech gadgets

Een mini beamer, deurbel met camera, iPhone gadgets en meer; In de Techbird Gadget Store vind je het allemaal! Naast tech gadgets vind je hier ook handige macbook accessoires, iPhone gadgets zoals een mini smartphone tripod. Omdat tegenwoordig ieder technologisch hebbeding en/ of accessoires onder de categorie gadget valt is ons aanbod dan ook zeer gevarieerd. Echter zoeken wij wel altijd naar de beste prijs-kwaliteit verhouding. Elke gadget uit ons assortiment wordt eerst getest op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid voordat hij wordt toegevoegd aan ons assortiment. Eén zorg minder voor jou dus! De beste gadgets van onze aangesloten webshops vind je hieronder in de Techbird Gadget Store.

Mini Led Beamer

techbird gadgetstore geeektech beamer

Ben je op zoek naar een HD Beamer in klein formaat, voor op het kantoor of bij je thuis? Deze beamer is uitermate om te gebruiken voor een thuisbioscoop.

Wifi Deurbel HD-Camera

Techbird-gadgetstore-geeektech-draadloze deurbel

Met deze draadloze WiFi Deurbel Camera weet je altijd wie er voor de deur staat, zonder deze te openen. Beveilig je huis met deze wifi deurbel met digitale camera.

Led-lamp BT Speaker

techbird gadgetstore led lamp bluetooth speaker

Bedien de lamp én ingebouwde bluetooth speaker via de bijbehorende app!

TrackR Bravo – GPS tracker

Bestel de TrackR Bravo

Raak je vaak je spullen kwijt? Dan is deze GPS-tracker ter grootte van een 2-euro munt de ideale oplossing voor jou! Bekijk altijd op je smartphone waar de spullen die voorzien zijn van de TrackR Bravo zich bevinden! De Trackr Bravo behoort niet zomaar tot dé 3 smartphone gadgets van 2017!

Kenu Stance 2.0 Comapact Tripod

Bestel de Kenu stance tripod Techbird

Maak jij vaak gebruik van een mini statief om foto’s en/of filmpjes te maken met je iPhone? En ben je toevallig ook iemand die het handig vindt om altijd een flesopener bij de hand te hebben? Zorg dan dat je de Kenu Stance aan je sleutelbos hebt hangen!

Bluelounge Kickflip MacBook 15 inch

Bestel de Bluelounge Kickflip macbook op techbird.nl.

Een betere luchttoevoer voor je laptop en op elke locatie ergonomisch werken. De Bluelounge Kickflip zorgt voor comfort wanneer je vaak onderweg op je laptop werkt.

Wifi Speakerset Power Dynamics

Wifi speakers - Techbird.nl - Maxiaxi

De Power Dynamics Wifi speakers beschikken over 200 W en kunnen d.m.v. een wifi-verbinding bestuurd worden via je smartphone!

Fenton Platenspeler Pianolak

Fenton RP125 USB platenspeler

De RP125 is een zéér strak afgewerkte platenspeler met ingebouwde speakers (onzichtbaar geplaatst in de bodem), USB aansluiting en subtiele blauwe verlichting bij de volumeknop en poten.

MAX MX6 Bluetooth Speaker

Bluetooth speaker MAX MX6 Techbird

De MAX MX6 is een Bluetooth speaker, lamp en moodlight in één. Bevat o.a. een sd-kaart ingang, aux-ingang en touch-panel.

Slimme lichtbol Zigbee

slimme-lichtbol-zigbee-app

Je lampen bedienen met je smartphone? Dat kan met een Slimme lichtbol; Deze lamp werkt met de apps van o.a. Philips, Samsung, Trust en Apple Home Kit.

Beelink GT1 TV BOX

Beelink Tv Box kopen

Krachtige TV/media box met Android 7.1, 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen.

DJI Mavic Pro Platinum

DJI Mavic Pro bestellen

Een drone die alles kan! Voorzien van inklapbare poten, een 13 megapixel camera en besturing met behulp van de bijbehorende app.

(Visited 1.441 times, 1 visits today)