gadgets voor op het water

De nieuwste snufjes en gadgets voor op het water

Het is tot nu toe een prachtige zomer in Nederland. Er is zoveel zon en zo weinig regen dat er zelfs sprake is van voor Nederlandse begrippen ongekende droogte. In ieder geval is het de perfecte tijd om lekker het water op te gaan. Daar is het vaak heerlijk vertoeven dankzij meer wind en natuurlijk het feit dat je lekker op het water bent. Dat betekent dat je ook zo even het water in kunt. En om het nog leuker te maken zijn er allerlei leuke snufjes en gadgets voor op het water te krijgen. We hebben ze in dit artikel voor je op een rijtje gezet.

Waterdichte bluetooth speaker

Vergeet ook vooral niet dat je niet per se eigenaar hoeft te zijn van je eigen boot. Je kunt er ook gemakkelijk eentje huren. Stel je gaat een boot huren in de Biesbosch. Dan trek je er graag een hele dag voor uit, je betaalt immers ook voor de boot en daar wil je zo optimaal mogelijk gebruik van maken. Tijdens zo’n hele dag op het water wil je graag ook een beetje vermaak hebben. Muziek is dan altijd goed. Alleen zo op het water wil je toch liever niet een goede speaker meenemen, want stel dat hij in contact komt met water. Gelukkig zijn daarvoor tegenwoordig goede waterdichte bluetooth speakers te krijgen. Speakers die een prima geluid voortbrengen, tegen een stootje kunnen en die volledig waterdicht zijn. Perfect voor een dagje op de boot dus.

Inflatable loungesets

Tijdens een dag of langere periode op het water wil je ook graag eens van het water zelf genieten. Vroeger ging je dan even zwemmen en af en toe op je luchtbedje liggen. Maar tegenwoordig zijn er heuse opblaasbare loungesets. Luxueuze luchtbedden waarop je daadwerkelijk kunt loungen. Je laat je zou in het water glijden om te zwemmen waarna je heerlijk kunt relaxen dankzij overkappingen tegen de zon en ruimte voor ijskoude drankjes.

Koude drankjes

Dankzij de Chillsner hoef je nooit meer genoegen te nemen met lauwe drankjes tijdens een dag op het water. De Chillsner is een koelelement speciaal voor bier, maar in principe te gebruiken voor alles dat in flesjes zit. Je moet alleen niet vergeten de koelelementen de avond van te voren in de vriezer te stoppen. Op de dag zelf doe je ze in de flesjes, en voilà: je kunt de hele dag genieten van ijskoude drankjes.

Maak je dagen op het water nóg aangenamer door de nieuwste snufjes en gadgets aan te schaffen!

(Visited 515 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *