gadgets

Dé onmisbare gadgets van dit moment

30 jaar geleden hadden we niet verwacht dat we met de technologie van nu, zo afhankelijk zouden worden. Het is bijvoorbeeld bijna niet voor te stellen dat we zonder onze smartphone de straat op gaan. Bizar, maar waar! Maar met welke specifieke gadgets kunnen we tegenwoordig echt niet meer zonder? Wij hebben een lijstje opgesteld met de vijf meest onmisbare gadgets van dit moment!

1. Laptop of tablet

Al erg veel is mogelijk via een telefoon. Maar als je tegelijkertijd veel wilt zoeken, zoals bijvoorbeeld bij het vergelijken van vakanties, dan kun je dit het best op de laptop of tablet doen. Daarnaast is een filmpje bekijken ook veel beter zichtbaar op de tablet dan telefoon. Iets voor school uitvoeren? De laptop! Het eenvoudige van alle apparaten is dat ze allemaal makkelijk te verplaatsen zijn. Super wanneer je beiden schermen tegelijkertijd wilt gebruiken, multi-screening!

Laptop en tablet

2. Navigatiesysteem

Het klinkt al wat verouderd, maar het is toch nog steeds onmisbaar als je in het bezit bent van een auto: een navigatiesysteem! De papieren kaart is al jarenlang afgeschaft. Tegenwoordig is de navigatie ook makkelijk te gebruiken op de smartphone. Maar stel je gaat naar het buitenland, dan gaat dit toch wat moeilijker. De batterij gaat namelijk snel leeg en het kost enorm veel MB’s. Een zelfstandig navigatiesysteem mag dan ook absoluut niet ontbreken in ons lijstje! Vergeet de navigatie niet een update te geven voordat je op reis gaat.

3. Een goede camera / GoPro

Wil jij de beste foto’s of een vette aftermovie maken? Super om te doen tijdens een mooie reis zodat je hieraan op een leuke manier kan terugdenken. Dan is een goede camera goud waard! GoPro’s zijn hiervoor erg populair. Met name door dat het apparaatje erg compact is en mooie beelden kan maken. Tegenwoordig zijn er meer varianten dan alleen de GoPro op de markt gebracht.

GoPro

4. Een smartphone

Mocht je het bovenstaande niet hebben, geen paniek! Ook een smartphone bezit tegenwoordig een goede camera. Zoals bijvoorbeeld met de nieuwste iPhone. De camera is fantastisch, er zit enorm veel geheugen op en het heeft uitstekende specificaties. Een GoPro is fijn in verband met de waterdichtheid. Maar wist je dat de iPhone 7 dat ook is? Ofwel, dat wordt mooie foto’s maken onder water! Heb jij de nieuwste smartphone al?

5. Smartwatch

Nog niet veel mensen zie je lopen met een smartwatch, maar de verwachting luidt dat dit de toekomst gaat worden. Zo krijg je berichten binnen, zie je hoe jouw gezondheid ervoor staat, kun je het weerbericht bekijken, ontvang je agendameldingen enzovoorts. Degene die het al hebben willen en kunnen niet meer zonder. Denk jij dat je de smartwatch gaat toevoegen aan je lijstje?

Welke gadget heb je al wel en welke nog niet? Laat het ons weten door een bericht achter te laten!

(Visited 253 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *