Amac

Wil je de iPhone X kopen? Of ben je op zoek naar een goede Apple Mac aanbieding? Amac helpt je hierbij! Met maar liefst 47 fysieke winkels en een uitgebreide webshop is Amac de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. Op de website vind je naast alle Apple producten ook een hoop toffe accessoires en gadgets voor iPhones, iPads en Macbooks! Zo is hier onder andere de handige GPS-tracker TrackR Bravo is hier verkrijgbaar die behoort tot dé 3 smartphone gadgets van 2017.

TrackR Bravo – GPS tracker

Bestel de TrackR Bravo

Raak je vaak je spullen kwijt? Dan is deze GPS-tracker ter grootte van een 2-euro munt de ideale oplossing voor jou! Bekijk altijd op je smartphone waar de spullen die voorzien zijn van de TrackR Bravo zich bevinden! De Trackr Bravo behoort niet zomaar tot dé 3 smartphone gadgets van 2017!

Kenu Stance 2.0 Comapact Tripod

Bestel de Kenu stance tripod Techbird

Maak jij vaak gebruik van een mini statief om foto’s en/of filmpjes te maken met je iPhone? En ben je toevallig ook iemand die het handig vindt om altijd een flesopener bij de hand te hebben? De Kenu Stance is niet alleen maar een iphone tripod maar ook een flesopener. Dankzij het kleine formaat kun je hem ook nog eens aan je sleutelbos bevestigen en als sleutelhanger overal mee naar toe nemen!

Bluelounge Kickflip MacBook 15 inch

Bestel de Bluelounge Kickflip macbook op techbird.nl.

Ergonomisch werken terwijl je vaak onderweg bent? Dat kan met de Bluelounge Kickflip. Bevestig de Kickflip aan de onderzijde van je Macbook en klap hem uit wanneer je aan het werk gaat! Naast dat je comfortabeler werkt, zorgt de Kickflip ook voor een natuurlijke luchtstroom onder je laptop. Hierdoor wordt je Macbook minder snel warm. Handig! De Kickflip is alleen geschikt voor Apple Mac Macbooks van 13 inch en 15 inch.

(Visited 331 times, 1 visits today)