TechBird.nl

HP Sprocket; foto’s van je smartphone draadloos printen

mobiele fotoprinter hp sprocket

Wat is de HP Sprocket?

De HP Sprocket is een draadloze foto-printer die speciaal is ontwikkeld om foto’s vanaf je smartphone te printen. Daarbij is de printer ongeveer even groot als een smartphone (7,5 x 11,6 centimeter) en daarom makkelijk mee te nemen in je tas of zelfs broekzak. Wanneer je de Sprocket meeneemt kun je eenvoudig foto’s uitprinten en delen met je vrienden!

Bron: Coolblue

Hoe werkt het?

Door middel van bluetooth of NFC maakt de Sprocket verbinding met je smartphone. Om de foto’s vervolgens te printen installeer je eerst de HP Sprocket app. Om deze app te installeren heb je een smartphone of tablet nodig met Android 4.4 en hoger of iOS 8.0 en hoger. De Sprocket is een klein apparaat en print in één formaat. HP verkoopt fotopapier met een formaat van 5 x 7,6 centimeter, genaamd HP ZINK en is speciaal voor deze draadloze printer ontwikkeld. De printer heeft géén inkt nodig. Het speciale fotopapier maakt gebruik van ZINK techniek waarbij elk printvel voorzien is van een kristallen laagje die wordt omgezet in specifieke kleuren zodra het wordt verhit. Het leuke van deze printpapier is dat het naast fotopapier ook een stickervel is. De uitgeprinte foto’s kun je dus gebruiken als sticker! De printer kan je in 60 tot 90 minuten volledig opladen via een Micro USB-kabel.

Bron: Coolblue

 



Wat kost de HP Sprocket?

De HP Sprocket koop je al voor 119,00 euro  bij Coolblue en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Het HP ZINK fotopapier koop je in een pakketje van 20 stuks voor €13,99 of een pakketje van 50 stuks voor €29,99

Voordelen HP Sprocket

Nadelen HP Sprocket

Heb jij de Sprocket of een vergelijkbare draadloze mobiele printer? Deel dan jouw ervaringen met dit apparaat in de comments!

(Visited 1.266 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel: