TechBird.nl

Review: V60S 4K Ultra HD action sport camera

Techbird camera's v60s actioncam

Unboxing video V60S

Met de unboxing video hieronder zie je wat er allemaal in het pakket zit. Daarnaast zie je in de video verschillende beelden die met de v60s zijn gefilmd. Wat vind jij van de beeldkwaliteit? Laat het ons weten via de reacties onderaan!

De V60S; een compleet pakket

De V60S wordt geleverd met bijna alle accessoires die je ooit nodig gaat hebben voor je actioncam. De camera wordt geleverd met de volgende accessoires:

Voorbeelden toepassingen mounts V60S



Specificaties V60S

De V60S is een actioncam met veel opties en is voor een prijs van slechts 35 euro, een krachtig apparaat. Zo neemt de camera video’s op in 4K met 30 fps met zijn 16 megapixels lens. Hieronder hebben we belangrijkste specificaties op een rijtje gezet:

Accessoires bij V60S

XDV-app

Voor zowel iOs als Android is de XDV-app beschikbaar. Door de ingebouwde wifi-functie kun je de camera verbinden met je smartphone. In de app kun je alle instellingen aanpassen die je normaal via de camera zelf verandert. Het leuke van de app is dat je via je smartphone kunt opnemen en live kunt meekijken. Let op: de camera moet wel binnen een straal van 10 meter zijn zodat het wifi-signaal sterk genoeg blijft om een goede verbinding te behouden.

Wij zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van de V60S actioncam. Hoe denken jullie hierover? Of heb je zelf andere ervaringen met actioncams die je wilt delen? Laat het ons weten via de reacties! PS. vergeet dit artikel niet te delen op social media via onderstaande share buttons!

(Visited 810 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel: