TechBird.nl

Voordelen van een refurbished laptop en monitor

laptop refurbished

Wat betekent refurbished?

Voordat wij met de voordelen beginnen gaan we eerst uitleggen wat refurbished betekent. Refurbished staat voor tweedehands. De tweedehands producten worden opnieuw klaar gemaakt voor verkoop. Dit is natuurlijk ontzettend goed voor het milieu, aangezien de producten die weg gedaan worden, niet vernietigd hoeven te worden. Grijp je kans en schaf meteen een refurbished laptop of monitor aan.

Refurbished laptop zo goed als nieuw

Een kwalitatief goede laptop hoeft niet altijd duur te zijn. Een tweedehandse laptop wordt bij binnenkomst volledig gecheckt. Daarnaast wordt de laptop helemaal gereinigd en verouderde onderdelen worden vervangen. De voordelen van een refurbished laptop zijn:

Refurbished monitor is goed voor het milieu

Monitoren worden vaak al voor het einde van hun levensduur door de eigenaar afgeschreven. Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben, maar de monitor is niet altijd kapot, voordat hij weggaat. Na een grondige check en onderhoudsbeurt kun je binnen no time jouw gloednieuwe monitor bestellen. Wij zetten graag de voordelen van een refurbished monitor op een rijtje:

(Visited 384 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel: