Draadloze videodeurbel Techbird Skybell
skybell.com

Veilig in huis dankzij de draadloze video deurbel

Bij appartementencomplexen wordt het al jaren gebruikt; de video deurbel. Je belt aan, de bewoner neemt op en kan tegelijkertijd op een scherm zien wie er aanbelt. De deurbel met camera is tegenwoordig ook erg populair bij huizen en dankzij de smartphone wordt het steeds interessanter om over te stappen naar een video deurbel. Hieronder leggen wij uit hoe deze slimme video deurbel werkt en wat de opties zijn.

Hoe werkt een draadloze video deurbel?

Met een draadloze video deurbel kun je altijd zien wie er aanbelt. De standaard draadloze video deurbel systemen bestaan uit de deurbel zelf en een klein apparaatje waarmee je opneemt en kunt zien wie er voor je deur staat. De nieuwe draadloze video deurbellen beschikken over wifi en kun je koppelen aan je smartphone. Deze slimme deurbel zorgt ervoor dat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat, zelfs als je niet thuis bent!

Wifi

Doordat je de video deurbel op het wifi-netwerk van je huis aansluit, kan het apparaatje altijd signalen verzenden naar jouw smartphone. Dit gebeurt meestal met behulp van een bijbehorende app. Hieronder bespreken we één van de betere draadloze video deurbellen.

Skybell

Waar je ook bent, zodra je internet op je smartphone hebt, kun je altijd en overal zien wie er voor je deur staat! De Skybell is naast een draadloze video deurbel ook een perfect beveiligingssysteem. Uiteraard stuurt de Skybell een live video feed naar de Skybell-app zodra er iemand aanbelt. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Daarnaast kun je een gesprek aangaan met de persoon die voor jouw deur staat! De deurbel zelf beschikt over een speaker en microfoon waardoor je met degene die voor de deur staat kunt communiceren.

Skybell video deurbel Techbird Domotica
Bron: Amazon.com

Andere bijkomende beveiligingsfuncties van Skybell

  • Bewegings sensor – De Skybell app geeft een melding zodra er beweging voor de deur is zonder dat diegene aanbelt.
  • Live monitoren – Je kunt 24/7 zien wat er voor je deur gebeurd door de live video feed aan te zetten vanuit de app. Skybell heeft een cameralens met een hoek van 120 graden en beschikt over nachtzicht. Dankzij de ledlampjes naast de lens is het mogelijk om ook in het donker de personen die voor de deur staan in full-color te zien.
  • Gratis video opname – Elke live video feed kan worden opgenomen waardoor je de beelden later altijd terug kunt zien.
  • Meerdere gebruikers – Er kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd ingelogd zijn op één Skybell account. Hierdoor kunnen meerdere mensen meldingen binnenkrijgen en de deurbel beantwoorden.
  • Foto’s maken vanuit de app – Je kunt eenvoudig foto’s maken van personen die voor je deur staan.
Domotica Techbird video deurbel
Bron: alarm-reviews.net

Aansluiting en kosten Skybell

Het aansluiten van de Skybell is zeer eenvoudig. Je sluit de Skybell op je huidige deurbel aan wanneer deze met 12 Volt gevoed wordt, of je gebruikt de externe adapter. Sluit je hem aan op je huidige 12 Volt bel? Dan hoor je nog steeds je eigen voordeurbel en krijg je ook push-meldingen binnen op je smartphone. De Skybell is een Amerikaans product en bestel je op Amerikaanse sites zoals Amazon. Je kunt er ook voor kiezen om deze video deurbel via een Nederlandse webshop te kopen zoals bol.com. Je betaalt dan wel iets meer voor het apparaatje.

Heb jij een draadloze video deurbel met wifi? Laat ons dan via de reacties weten wat jouw ervaringen hiermee zijn!

Beoordeel dit artikel:
(Visited 497 times, 1 visits today)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *