oordopjes techbird

Oordopjes van het merk TechBird gekocht? Lees dit artikel door!

Als je op dit artikel hebt geklikt, bestaat er een grote kans dat je via de website VakantieVeilingen draadloze oordopjes hebt gekocht van het merk TechBird. Ons team krijgt regelmatig berichten en reacties van mensen die deze oordoppen hebben gekocht, en dat deze het na een tijdje niet meer (goed) doen. Om deze situatie te verduidelijken, hebben wij dit artikel geschreven.

Wat zijn de oordopjes van Techbird?

Hier moesten wij zelf even onderzoek naar doen. Wat zijn nu precies de oordopjes van Techbird? Het enige wat wij konden vinden is dat deze oordopjes alleen via VakantieVeilingen (en soms op Marktplaats) worden verkocht. Deze draadloze oordopjes zouden je moeten voorzien van wel 5 uur luistertijd en een handige oplaadcase, waarin je de oordopjes weer kan opladen als de batterij uiteindelijk leeg is.

Worden deze oordopjes door jullie gemaakt en verkocht?

Het antwoord hierop is heel kort en bondig: nee! Deze oordopjes worden niet door ons gemaakt. Het is ook puur toeval dat het merk TechBird hier bij wordt gezet, want de mensen die deze oordopjes maken en verkopen hebben helemaal niks met ons te maken. Erger nog, wij hebben even verder gezocht om te achterhalen wat voor bedrijf er dan wel achter zit, en het blijkt dat er helemaal geen bedrijf is met de naam TechBird! Kortom, het merk Techbird bestaat helemaal niet. Dit is simpelweg een naam die op de oordopjes worden geplakt om ze meer herkenbaar te maken.

Er bestaat dus een grote kans dat deze oordopjes door een onbekende (en kennelijk goedkope) leverancier aan VakantieVeilingen worden geleverd, en dat ze het merk ‘TechBird’ krijgen om ze wat herkenbaarder te maken voor de klant.

Wat moet ik doen als de oordopjes het niet meer (goed) doen?

Dit zien we best vaak voorbij komen. Mensen hebben deze oordopjes gekocht, en komen er na een aantal weken (of soms zelf dagen) achter dat ze het niet meer of niet goed meer doen. Wat is dan handig om te doen? Als je de oordopjes minder dan twee weken in huis hebt, dan kan je contact opnemen met de klantenservice van VakantieVeilingen om ze retour te sturen en je geld terug te vragen. Bekijk op deze pagina aan welke voorwaarden je nog meer moet voldoen om je geld terug te krijgen.

Heb je je oordopjes al langer dan twee weken in bezit? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Het is bij VakantieVeilingen niet mogelijk om na twee weken je geld nog terug te krijgen. Het enige advies wat wij je kunnen geven is dat je in het vervolg bij techproducten (dit geld overigens voor alle producten) goed controleert wie het product maakt en wat andere mensen hierover te zeggen hebben. Daarnaast raden wij je ook aan om deze specifieke oordopjes niet meer te kopen! We hebben nog een handig artikel met dingen waar je op moet letten als je draadloze hoortoestellen koopt, wij hopen dat wij je daarmee goed op weg geholpen hebben!

 

(Visited 1.341 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *