multimedia tools met logo

Leuke multimedia tools laten bedrukken? Lees hier meer!

Wie een bedrijf heeft moet, om de naamsbekendheid te vergroten, effectieve marketingtechnieken aanwenden. De meest effectieve campagnes maken daarbij gebruik van verschillende marketingmiddelen. Het inzetten van promotiemateriaal met logo is vaak een van die middelen. Gepersonaliseerd promotiemateriaal is de ultieme tool om potentiële klanten op een leuke manier te benaderen en tevens de naamsbekendheid te vergroten. Hierbij denk je al snel aan bedrukte flyers, brochures of kleine weggevers zoals een balpen of sleutelhanger. Steeds vaker wordt echter gekozen voor het bedrukken van multimedia tools. Lees hier meer over deze originele en steeds populairder wordende marketingtool.

Promotie middels bedrukte multimedia geschenken

Wat wordt eigenlijk verstaan onder bedrukte multimediatools? Hierbij doelen we op technologische geschenken, zoals gadgets, die bedrukt zijn met een bedrijfslogo of een toepasselijke tekst. Het gaat hierbij dus altijd om moderne geschenken van nu, waarmee u extra opvalt. De mogelijkheden om multimedia tools te laten bedrukken zijn bovendien eindeloos. Hieronder geven we enkele originele suggesties.

Draagbare speaker met logo

Een draagbare, kleine speaker is een erg handige gadget voor op reis. Het voordeel van dit promotiemateriaal is dan ook dat de ontvanger het daadwerkelijk zal gebruiken, zelfs op vakantie! Door een speaker te bedrukken met je logo, website of bedrijfsmotto en deze uit te delen aan je beste relaties, worden zij telkens weer aan jouw bedrijf en je uitgesproken waardering herinnerd. Bovendien zullen ook kennissen, vrienden en familie in aanraking komen met uw merknaam. De speaker wordt immers vaak op een centrale plaatst gezet tijdens momenten van samenzijn.

Powerbank bedrukken

Geef je zakelijke relaties letterlijk wat meer energie, door bedrukte powerbanken als promotiemateriaal in te zetten. Dit praktische en moderne geschenk is uitermate geschikt om weg te geven op beurzen of bijvoorbeeld tijdens klantdagen. Met deze powerbank kan de ontvanger zijn of haar smartphone onderweg altijd opladen. Op de platte zijde van de powerbank kun je een logo, bedrijfsmotto of toepasselijke quote bedrukken. Wees slim en kies daarbij voor een originele tekst.

Usb oplader met tekst of logo

Een iets kleinere en goedkopere suggestie, is de usb charger. Deze handzame oplader maakt het mogelijk om ook onderweg mobiele apparaten op te laden. Hiervoor is het overigens wel nodig dat het mobiele apparaat over een usb aansluiting beschikt. Deze charger, waarop je het bedrijfslogo kunt laten drukken, zal dan ook door veel relaties regelmatig in de auto gebruikt worden. Hierdoor zien zij dagelijks uw bedrijfsnaam voorbijkomen en wordt uw naamsbekendheid vergroot.

(Visited 272 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *