gadgets bedrukken

Leuke gadgets bedrukken voor zakenrelaties

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, is het belangrijk om nieuwe klanten binnen te halen. Maar ook voor bestaande zakenrelaties wil je af en toe wat leuks doen. Je waardering uitspreken is een belangrijk onderdeel van je klantenbinding. Heb je wel eens gedacht aan het weggeven van gadgets? Een USB-stick, powerbank of speaker met je logo of bedrijfsnaam doet het altijd goed. Op deze manier zien jouw klantrelaties elke dag opnieuw je bedrijfsnaam of -slogan waardoor je top of mind blijft. Bestaat er een betere manier van klantenbinding?

Gadgets bedrukken

Als je een relatiegeschenk cadeau wil doen kun je natuurlijk met de traditionele fles wijn of een mooie bos bloemen aan komen of mokken bedrukken met jouw boodschap, maar dat moet toch beter kunnen? Wat dacht je van coole gadgets weggeven, bedrukt met jouw bedrijfslogo of slogan en bruikbaar voor iedereen in je doelgroep. Zorg wel dat je weet wat je doet, want niet elk relatiegeschenk valt in de smaak, zo blijkt uit onderzoek. Maar heb je eenmaal de juiste keus gemaakt, dan zien jouw klantrelaties elke dag opnieuw je bedrijfsnaam of -slogan: een goede manier van promotie maken dus!

Het klinkt misschien als een ingewikkelde en kostbare aangelegenheid: gadgets bedrukken en dan gratis weggeven. Maar dat hoeft absoluut niet zo te zijn. Bovendien maak je de ontvanger er ontzettend blij mee. Want zeg nou zelf: je gebruikt toch elke dag wel een gadget? Van USB-stick tot powerbank of speaker. Super leuk dus om die cadeau te doen wanneer je een goede deal hebt gesloten of je zakenrelatie wilt laten weten dat je blij bent met de goede samenwerking. Kies bijvoorbeeld een draagbare speaker voor de zomer van 2018 die nu toch echt voor de deur staat.

Hoe werkt het?

Wanneer je hebt besloten te gaan voor een bedrukte gadget als relatiegeschenk, kies je online het product van jouw keuze uit. Het is heel eenvoudig om daarna je bedrijfslogo te uploaden in het bestelproces. Heb je een leuke slogan? Dat kan natuurlijk ook. Stuur de afbeelding mee die bedrukt moet worden, kies de oplage van jouw voorkeur en dan is het wachten tot het pakket bij jou wordt bezorgd. Natuurlijk kun je bij veel artikelen diverse kleuren en specificaties kiezen, zodat je het relatiegeschenk helemaal af kunt stemmen op de ontvanger.Maak jouw relaties blij met een bedrukt relatiegeschenk; dat is weer eens wat anders! Bovendien maakt je met een coole gadget niet alleen de ontvanger blij, het is ook nog eens een mooie manier van promotie!

(Visited 586 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *