Witte iPhone 5 zonder hoesje

Een iPhone 5 hoesje als beschermengel

Ook al zijn de iPhone 6 en 6 Plus al een tijdje op de markt, met de iPhone 5 heeft Apple al een behoorlijke vooruitgang geboekt ten opzichte van haar voorganger. Het toestel is voorzien van een fraai uiterlijk en ook aan de binnenkant hebben de nodige veranderingen plaatsgevonden. Voornamelijk op het gebied van de camera en de dual-core chip heeft de iPhone 5 flinke sprongen gemaakt. Je kunt dus terecht trots zijn als je in het bezit bent van dit prachtige toestel.

Waarschijnlijk ben je er ook extra voorzichtig mee, want je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van een schadevrije smartphone. In dat geval is een hoesje voor de iPhone 5 aan te raden. Daarmee heb je de garantie dat jouw toestel geen schade oploopt of krassen ontvangt. Sommige hoesjes zijn zelfs bestemd tegen water. Ideaal dus als je bijvoorbeeld op het strand of bij hebt zwembad bent. Maar naast deze voordelen hebben iPhone 5 hoesjes nog meer voordelen!

Optimale bescherming

Het hoofddoel van een hoesje is natuurlijk dat deze jouw iPhone beschermt tegen krassen, stoten en deuken. Wanneer jouw toestel is voorzien van een hoesje en je laat deze bijvoorbeeld per ongeluk vallen of iemand stoot ertegenaan, dan valt deze hoogstwaarschijnlijk op de buitenkant, waardoor het hoesje de klappen opvangt. Jouw iPhone heeft dan geen schade, want de cover is dan je beschermengel.

Stijlvol

Tegenwoordig komen er ook steeds meer hoesjes bij voor de iPhone 5. Deze hebben allemaal een ander uiterlijk die op hun beurt allemaal even fraai en stijlvol zijn. Zo heb je hoesjes in diverse formaten, kleuren en modellen. Je kunt bijvoorbeeld een hoesje nemen dat openklapt, naar beneden klapt of zelfs uit een zakje (ook wel een pouch genoemd) kunt halen.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om alleen de achterkant te beschermen, waardoor je de voorkant vrij houdt. Deze zijn weer allemaal in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar. Kortom, je kunt alle kanten uit met een iPhone 5 hoesje.

Multifunctioneel

Het werd al even aangehaald dat iPhone 5 hoesjes diverse modellen heeft. Het voordeel van deze diversiteit is dat sommige hoesjes ook nog andere functies bekleden. Zo zijn er covers die ook pasjes en geld kunnen bewaren, ook wel bekend als ‘portemonnee hoesjes’. Dit scheelt weer gesleep met de portemonnee.

Andere hoesjes zijn weer speciaal gemaakt voor waterbestendige situaties. Indien er per ongeluk water op jouw iPhone komt, wordt het water geabsorbeerd door het hoesje, waardoor jouw iPhone nog gewoon blijft werken. Je kunt dus wel zeggen dat iPhone 5 hoesjes meer zijn dan alleen een beschermengel voor jouw smartphone!

(Visited 147 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *