ipad kassasysteem voor de horeca

Ipad kassa’s verlichten het werk van horeca uitbaters

In de horeca draait het tegenwoordig allemaal om efficiëntie en klantgerichte service. Softwarebedrijven zijn daarom continu bezig met het ontwikkelen van technologieën die restaurateurs hierbij kunnen bijstaan. Neem bijvoorbeeld iPads die horecaondernemers als handheld kassa’s kunnen inzetten. Horecazaken uit verschillende branches weten hiermee hun snelheid en klanttevredenheid te verhogen.

Wat zijn de voordelen?

Ipad kassa’s staan erom bekend dat ze draagbaar en flexibel zijn. Dat zijn uitstekende features voor horecazaken die hun gasten van snelle en kwalitatieve service willen voorzien. Een bijkomend voordeel is dat iPads gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn; iedereen weet in principe hoe het werkt en kan er snel mee overweg, waardoor trainingen met het systeem minimaal zijn. Ook de installatiekosten zijn relatief laag ten opzichte van een ‘’vaste’’ kassa, want je hebt geen dure computers en werkstations meer nodig.

Hoe werkt een iPad kassasysteem?

Je koopt een licentie bij een iPad kassasysteem provider en downloadt hun iPad app. De provider zal je helpen bij de installatie van het kassasysteem, zodat je snel aan de slag kunt. Wanneer je klaar bent om je gasten te bedienen, loop je met jouw kassasysteem naar de tafel. Je hoeft geen bestellingen meer op te nemen op papier, maar kunt de bestellingen rechtstreeks intikken op het kassasysteem. Speciale verzoeken, extra’s en kleine veranderingen kunnen allemaal als notitie worden toegevoegd, zodat de communicatie met de keuken altijd soepel verloopt. Wanneer de bestelling af is kun je die met een druk op de knop doorsturen naar de keuken zonder het eerst in te voeren in een centrale kassa. Omdat de bestelling direct van tafel naar de keuken wordt verstuurd, zal geen bestelling verloren gaan en is de kans dat de bestelling fout wordt doorgegeven minimaal. Het keukenpersoneel ziet de bestelling verschijnen op een beeldscherm en kan direct het eten klaarmaken.

Altijd up to date

De meest innovatieve iPad kassa’s dienen niet alleen als betalingssysteem, maar ook als verzamelplek voor alle data rondom jouw horecazaak. De verkoop-, omzet- en voorraaddata worden automatisch opgeslagen in een cloud database. Deze data is real time en altijd up to date, waardoor je meer accurate inzichten kunt verkrijgen van jouw horecazaak, zelfs als je meer dan een vestiging hebt, thuis of onderweg bent.

Ook het kassasysteem zelf blijft altijd up to date: is er een nieuwe versie van het kassasysteem beschikbaar? Dan hoef je enkel de iPad app te updaten om met de nieuwste features te werken.

(Visited 591 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *