meest populaire gadgets

De 3 meest populaire gadgets van nu

Ben jij gek op handige items en blijf je graag up-to-date over de nieuwste technieken? Dan is de kans groot dat je een gadgetfanaat bent. Ook wij blijven graag op de hoogte over deze trendgevoelige producten en zijn op zoek gegaan naar de nieuwste gadgets. In dit artikel hebben we de 3 meest populaire gadgets van nu onder elkaar gezet.

Ti Arto

Schrijvers, workaholics en lijstjesmakers opgelet: de Ti Arto pen is de ultieme schrijf-gadget van dit moment. Ben je al die rondslingerende pennen die ook nog eens snel stuk gaan zat? Dan is dit wellicht een gadget voor jou. Wat deze pen uniek maakt, is dat er 200 verschillende vullingen in geplaatst kunnen worden. Dit geldt dus ook voor vullingen uit andere pennen en van merken zoals Moleskine, Lamy en BIC.

Extra fijn: van deze pen kun je de rest van je leven gebruik maken. Het is namelijk een extra stevige gadget die er ook nog eens mooi uitziet. Bij aankoop van de Ti Arto pen wordt er ook een kit geleverd waarmee je de pen, indien er toch een onderdeel los komt te zitten, snel kunt repareren.

CityCruiser Hoverboard 700W

Met de CityCruiser Hoverboard 700W van SmartWheelz wordt het een stuk makkelijker om je te verplaatsen door het drukke verkeer. Hoe deze gadget werkt? Je gaat simpelweg op de ‘zelfbalancerende scooter’ staan waarna je jezelf in beweging kunt brengen door naar voren te leunen. Door je gewicht naar de zijkanten te verplaatsen kun je zonder te veel inspanning bochten maken.
De hoverboard is licht van gewicht en daarom ideaal om mee te nemen. Goed om te weten: de antislip pedalen zorgen voor een goede grip en ook trottoirs en asfalt zijn geen probleem voor deze gadget.

epine city cruiser hoverboard
Bron: EpineSmartwheelz.nl

Shock Clock

De Shock Clock, een crowdfunding project van het technologische bedrijf Pavlok, is een horloge die je door middel van schokken, trillingen en geluiden wakker maakt. Onopgemerkt snoozen en verschillende wekkers zetten wordt door deze gadget verleden tijd. Hoe de Shock Clock werkt? Wanneer jij wakker moet worden, begint het horloge zachtjes te trillen. Wanneer je nog steeds niet wakker wordt, volgt er een piep die je bijna niet kunt negeren.

Ben je een diehard slaper? Dan neemt het horloge harde maatregelen en begint te schokken, zodat je uiteindelijk tóch wakker wordt. Nog een pluspunt: deze gadget helpt je bij het verbeteren en veranderen van je slaapritme. Je lichaam zal de shock opties namelijk na een paar dagen herkennen, waardoor je sneller wakker wordt!

shock clock
Bron: Want.nl

Welke gadget is jouw favoriet?

(Visited 489 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *