Online lesgeven

Werk je tijdelijk thuis door het corona virus en kun je hierdoor geen meetings met collega’s volgen? Of ben je een leraar die nu geen les kan geven aan zijn leerlingen. In deze blog worden er drie programma’s vergeleken, waardoor jij een online meeting/les kan geven aan collega’s/kinderen. Microsoft teams meeting Wat is Microsoft teams?…

Praktische gadgets klanten

Als je een handige gadget cadeau geeft aan je klanten dan breid je zowel je naamsbekendheid uit en bouw je een goede relatie op. Gadgets bedrukken bijvoorbeeld zorgt ervoor dat je een grote doelgroep bereikt met een beperkt budget. Een gadget is een uitstekend relatiegeschenk omdat deze vaak multifunctioneel zijn en daardoor geschikt voor verschillende doelgroepen en boodschappen. Wij hebben 4 handige gadgets die je cadeau kunt geven aan jouw klanten op een rijtje gezet.

In de zomer van 2019 circuleerde een video van Mark Zuckerberg op Instagram, waarin de CEO claimde “totale controle te hebben over gestolen data van meer dan een miljard mensen, al hun geheimen, hun levens, en hun toekomst.” Het bleek een kunstproject te zijn, in plaats van een wilvolle poging tot het verspreiden van misinformatie, want de persoon in de video was niet Mark Zuckerberg zelf, maar een deepfake.

Galaxy S11/S20 letsgodigital render

De Samsung Galaxy S serie is a al jaren één van de meest geanticipeerde smartphone releases elk jaar naast de Apple iPhone. Na een kleine upgrade van de S9 lijn, bracht de Galaxy S10 lineup een onverwachte verbetering in de vorm van een nieuw Infinity-O ontwerp voor de display, drie camera’s aan de achterkant van de telefoon, en zelfs een derde ‘budget’ model. In de komende maanden zal Samsung de Galaxy S20 uit de doeken hullen, maar gaat de S20 (Voormalig de Galaxy S11) de verwachtingen waarmaken?

Display met POS materiaal

POS staat voor Point of Sale. POS materiaal zijn onder andere displays, posters en banners die de verkoop van jouw product verhogen. Het is een brede term waaronder verschillende materialen vallen. Met een opvallende POS display wordt jouw merk, product of dienst gezien. POS materiaal is populair op de winkelvloer maar wordt ook vaak ingezet tijdens bijvoorbeeld beurzen en evenementen.